Assisted living

In Residentie Hoogveld blijft u zo lang u wenst zelfstandig wonen. Custombuild biedt onder de naam ‘Assisted Living’ een optioneel pakket infrastructurele voorzieningen aan en een reeks comfort- en zorgdiensten die uw dagelijkse leven heel wat aangenamer maken.

We stellen met plezier voor u een apart budget samen, waarmee uw huis of uw appartement met enkele minimale ingrepen aangepast kan worden aan eventuele toekomstige zorgbehoeften.

Zo kunt u opteren voor domotica met afstandsbediening, infrastructurele aanpassingen voor rolstoelgebruik, de installatie van een noodoproepsysteem, aangepast sanitair en zo meer. 

In samenwerking met een gerespecteerde zorgpartner biedt Custombuild de bewoners van Residentie Hoogveld bovendien de mogelijkheid om een beroep te doen op huishoudelijke hulp, thuisverpleging, klusjesdiensten …

Ook wanneer u nog geen acute zorgbehoefte hebt, is Assisted Living een interessante investering in uw toekomst. Custombuild faciliteert met Assisted Living een zorgeloos bestaan, met de ondersteuning die u in een woonzorgcentrum ook zou krijgen, maar dan in uw eigen, vertrouwde omgeving. Maak vandaag de keuze voor een optimaal ingerichte woning, zodat u hier nog vele jaren zorgeloos kunt genieten!