THUISKOMEN IN'T GROEN

in het centrum van Alsemberg

Thuiskomen in't Groen
In het centrum van Alsemberg

Op een steenworp van bruisend Brussel, vlakbij het dorpscentrum van Alsemberg en Sint-Genesius-Rode, start zomer 2019 de bouw van een ecologisch verantwoord nieuwbouwproject.

U vindt project Hoogveld op de hoek van de Brusselsesteenweg en de Genstberg. Een toplocatie! Ideaal voor levensgenieters die na de drukte van een werkdag, of na een veeleisende carrière, kiezen voor ongedwongen samenleven in een aangename buurt.

Residentie Hoogveld combineert een mooi geïntegreerde commerciële ruimte met 3 woonvolumes van in totaal 18 woningen. Het woonvolume op de hoek bevat 6 unieke eengezinswoningen met elk 2 verdiepingen en een eigen tuin. De andere 2 volumes tellen in totaal 12 energiezuinige appartementen omringd door uitbundig groen.

De plannen zijn zo getekend dat het complex volledig opgaat in de natuur rondom. De woningen werden ontworpen met bijzondere aandacht voor het comfort van de bewoners en respect voor de omgeving. Gezelligheid, licht en interactie vormen het uitgangspunt van de architectuur. 
Iets voor u ?

NOG 1 COMMERCIËLE RUIMTE TE KOOP

PROJECTOVERZICHTMEER OVER DE LIGGINGBEKIJK HET AANBODBEKIJK FOTO's

Contacteer ons over dit project

Gegevens worden met de nodige discretie behandeld.