Commerciële ruimte

De commerciële ruimte neemt ca. 418 m² in beslag, eventueel op te splitsen in kleinere units. Ideaal voor een groepspraktijk bijvoorbeeld, een apotheek of een centrum voor sportgeneeskunde. Ook voor vrije beroepen of een zakenkantoor is deze locatie uitermate geschikt. Rustig en vlot bereikbaar, in een modern kader. Een fijne werkplek!

Commerciële ruimte

Commerciële ruimte

Ligging en bereikbaarheid

U vindt project Hoogveld op de hoek van de Brusselsesteenweg en de Genstberg. Bushalte vlakbij, traiteur aan de overkant en sportfaciliteiten in de buurt. Op 10 minuutjes bent u via een wandelweg in het charmante centrum van Alsemberg, met alle mogelijke winkels en supermarkten.

Site

De volledige site beslaat ruim 50 aren. Om optimaal gebruik te maken van het reliëf in de omgeving wordt het nieuwbouwproject als het ware in de heuvel geschoven. De commerciële ruimte bevindt zich op het gelijkvloers vooraan. 

Residentie Hoogveld biedt al het nodige hedendaags comfort. De afwerking gebeurt met duurzame materialen en bijzondere aandacht voor kwaliteit en leefbaarheid. Milieuvriendelijke bouwmaterialen, vooruitstrevende verluchtingstechnieken, zuinige verwarming en perfecte isolatie. Het zijn slechts enkele aandachtspunten waar Custombuild bij een nieuwbouwproject rekening mee houdt.

Dit is ongetwijfeld de commerciële ruimte die u zoekt!

Contacteer ons over dit project

Gegevens worden met de nodige discretie behandeld.