Henriette
Welkom thuis in Leopoldsburg

Residentie Henriette, dat zijn 30 energiezuinige appartementen met 1, 2 of 3 slaapkamers en 8 exclusieve dakappartementen, verdeeld over 2 woonvolumes van elk 4 verdiepingen. De uitnodigende L-vorm van het gebouw past perfect in het ruime, rechthoekige perceel aan de Koning Leopold III laan en omarmt als het ware de iets verder gelegen parochiekerk. Gaanderijen verbinden op elke verdieping de twee delen van het gebouw, waardoor het geheel een aangenaam luchtig karakter krijgt.

De architectuur wordt mooi geïntegreerd in de natuurlijke omgeving dankzij de juiste combinatie van materialen. Lichte baksteen, elegante betonpartijen en fijn aluminium schrijnwerk geven het project niet enkel een esthetische meerwaarde, maar scoren ook hoog op het vlak van duurzaamheid.

Comfortabel leven

Residentie Henriette biedt u al het nodige hedendaags comfort. De afwerking gebeurt met duurzame materialen en bijzondere aandacht voor kwaliteit en leefbaarheid. Zuinige verwarming,  perfecte isolatie en vooruitstrevende verluchtingstechnieken, het zijn slechts enkele pluspunten van deze ecologisch verantwoorde nieuwbouw.

Graag benadrukken we dat alle appartementen een E30 E-peil hebben, ofte BEN 30. BEN-gebouwen verbruiken weinig energie voor verwarming, ventilatie, koeling en warm water. Bovendien wordt er overal vloerverwarming voorzien.

Gedeeld plezier is dubbel plezier

Wat dacht u van een gemeenschappelijke BBQ-plek? Een petanquebaan of fruitbomen om samen de vruchten van te plukken? Eén kruidentuin voor alle bewoners, dat is toch beter dan iedereen voor zich? Schommels in de bomen? Dolle pret! En waar had u liefst die deelfiets gezet?

We kunnen zo wel even doorgaan. Ideeën genoeg. En ja, wij zouden ze graag allemaal gerealiseerd zien, maar dat gebeurt in overleg met u en met uw buren. Zodra u beslist om met ons in zee te gaan, bekijken we hoe alle voorstellen samen gewikt en gewogen kunnen worden. De meest haalbare en populairste initiatieven worden uitgevoerd.

Assisted living

In Residentie Henriette blijft u zo lang u wenst zelfstandig wonen. Laat ons gerust weten welke aanpassingen u daarvoor wilt laten doen aan uw appartement.

Onze partners

We hechten er belang aan om samen te werken met ervaren partners die we vertrouwen.

Voor Residentie Henriette gingen we in zee met dbv-architecten, een succesvol architectenbureau uit Hasselt. Het jonge, dynamische team van een dertigtal medewerkers realiseert kwalitatief hoogwaardige projecten in diverse sectoren. Ze bundelen verschillende specialismen in een geïntegreerde aanpak die leidt tot frisse, eigentijdse nieuwbouw.

We zijn heel blij met onze keuze voor dbv-architecten. Ze zijn erg gedreven en begrijpen perfect wat wij met Residentie Henriette willen bereiken. De samenwerking loopt bijzonder vlot.

BENT U KLAAR
VOOR EEN NIEUWE START?

Bent u klaar voor een nieuwe start? Is de beslissing genomen, maar bent u toch een beetje zenuwachtig? Maak u geen zorgen. Wij zijn er voor u.

Elk bouwproces heeft zijn eigen kenmerken en in dat unieke proces is het aan u om enkele belangrijke keuzes te maken en beslissingen te nemen. Om u daarin te ondersteunen, laten we u graag kennismaken onze collega die verantwoordelijk is voor de klantenbegeleiding.

Over de ontwikkelaar
Custombuild

Custombuild staat voor eigentijdse projectontwikkeling, van concept tot realisatie. De focus ligt op toegankelijke woningbouw voor jong en oud(er), met oog voor de noden en de wensen van de toekomstige bewoners. Onze aandacht gaat in het bijzonder naar kwaliteit en leefbaarheid, naar degelijke materialen, hedendaags comfort, huiselijkheid en een gevoel van thuiskomen.

Henriette
Thuiskomen in Leopoldsburg