Wij gaan vol vertrouwen
voor de volledige 360°

Custombuild staat voor eigentijdse projectontwikkeling, van concept tot realisatie. De focus ligt op toegankelijke woningbouw voor jong en oud(er), met oog voor de noden en de wensen van de toekomstige bewoners. Onze aandacht gaat in het bijzonder naar kwaliteit en leefbaarheid, naar degelijke materialen, hedendaags comfort, huiselijkheid en een gevoel van thuiskomen.

Samen met onze partners creëren we, sinds 2010, bewust haalbare en duurzame nieuwbouwprojecten. Met succes. We zijn trots op onze constante en stabiele groei. Custombuild is ondertussen een vaste waarde op de vastgoedmarkt, zowel voor toekomstige eigenaars als voor investeerders.

Wij geloven en streven ernaar dat onze nieuwbouwprojecten een positieve impact hebben op het geluksgevoel van de beoogde bewoners. We gaan daarom resoluut en consequent voor kwalitatieve bouwprojecten en klantenbegeleiding van a tot z. We dagen onszelf, onze partners en leveranciers uit om het telkens weer net iets beter te doen.

Ons team, dat zijn stuk voor stuk gedreven, dynamische durvers, met een sterke focus op een eindresultaat waarop we, samen met u, fier kunnen zijn.