Klantenbegeleiding van A tot Z

Bent u klaar voor een nieuwe start? Is de beslissing genomen, maar bent u toch een beetje zenuwachtig? Maak u geen zorgen. Wij zijn er voor u.

Elk bouwproces heeft zijn eigen kenmerken en in dat unieke proces is het aan u om enkele belangrijke keuzes te maken en beslissingen te nemen. Om u daarin te ondersteunen, laten we u graag kennismaken met Maud Vandersmissen, onze binnenhuisarchitecte die verantwoordelijk is voor de klantenbegeleiding.

Maud zorgt ervoor dat uw appartement tot in detail wordt afgewerkt, in overleg met u en daardoor helemaal op maat van uw persoonlijke wensen en behoeften. Samen bespreekt u welke eventuele aanpassingen technisch en structureel mogelijk zijn en of er een extra prijskaartje aan hangt.

De focus van Custombuild ligt op kwaliteit. We gaan vol vertrouwen voor de volledige 360°. Vanaf het bouwontwerp tot en met de persoonlijke opvolging van onze klanten die we als partners zien.

Kwalitatieve bouwprojecten én kwalitatieve klantenopvolging, voor minder doen we het niet. Alleen zo weten we zeker dat u tevreden zult zijn