Wonen op de Bist
is genieten van het leven

U vindt nieuwbouwproject ‘Brouwerzicht’ aan de westkant van de Bist, op de hoek met de Koningin Elisabethstraat. Het hoekgebouw met 6 verdiepingen biedt een riant uitzicht op het levendige plein. De laagbouw links en rechts telt 3 tot 4 etages. In totaal gaat het om 39 appartementen met 1, 2 of 3 slaapkamers en op het gelijkvloers is er plaats voor enkele boetieks of andere kleine handelszaken.

Comfort voor de bewoners
Respect voor de omgeving

De appartementen zijn ontworpen met bijzondere aandacht voor het comfort van de bewoners en respect voor de omgeving. De 5 aparte ingangen versterken het gevoel van privacy. Stijlvolle glaspartijen aan de straatkant zorgen voor een prachtige lichtinval en geven de bewoners een gevoel van verbondenheid met het bruisende leven op de Bist. Aan de achterzijde liggen de zuidwest georiënteerde privétuintjes en de individuele terrassen.

Met oog voor kwaliteit
en uw welzijn

Brouwerzicht biedt de bewoners al het nodige hedendaags comfort. De afwerking gebeurt met duurzame materialen en extra aandacht voor kwaliteit en leefbaarheid. Uw appartement wordt met de grootste zorg ontworpen, gebouwd en tot in detail afgewerkt. Met onder andere een praktische, smaakvol ingerichte keuken, een elegante badkamer enzovoort. We bespreken op voorhand met u een passend budget voor keuken, sanitair, vloeren en wandtegels. In alle transparantie.

Assisted Living

In residentie Brouwerzicht kunt u zo lang u wenst zelfstandig blijven wonen. Custombuild biedt onder de naam ‘Assisted Living’ een optioneel pakket discrete infrastructurele voorzieningen aan en een reeks comfort- en zorgdiensten die uw dagelijkse leven heel wat aangenamer maken.

BENT U KLAAR
VOOR EEN NIEUWE START?

Bent u klaar voor een nieuwe start? Is de beslissing genomen, maar bent u toch een beetje zenuwachtig? Maak u geen zorgen. Wij zijn er voor u.

Elk bouwproces heeft zijn eigen kenmerken. In dat unieke proces is het aan u om enkele belangrijke keuzes te maken en beslissingen te nemen. Om u daarin te ondersteunen, laten we u graag kennismaken met onze collega die verantwoordelijk is voor de klantenbegeleiding.

Over de ontwikkelaar
Custombuild

Custombuild is een Wilrijkse projectontwikkelaar gevestigd in de Heistraat, om de hoek van de Bist. We zijn bijzonder trots op dit nieuwe project. Met residentie Brouwerzicht willen we meerwaarde creëren voor de bewoners van ‘ons’ Wilrijk.

Onze partners

We hechten er belang aan samen te werken met ervaren partners die we vertrouwen. Zo gaven we de opdracht voor het ontwerp van residentie Brouwerzicht aan mertens-architecten uit Stabroek. De samenwerking loopt bijzonder vlot. We vinden elkaar vooral in de filosofie dat architectuur gaat over mensen, licht en ruimte.

Een woning kopen doet u niet zomaar. Het is een beslissing die een groot verschil kan maken in uw manier van leven, uw vermogen, uw geluk. Custombuild doet een beroep op twee gerenommeerde makelaars om u te helpen bij deze grote stap.