Assisted Living

In residentie Brouwerzicht kunt u zo lang u wenst zelfstandig blijven wonen. Custombuild biedt onder de naam ‘Assisted Living’ een optioneel pakket discrete infrastructurele voorzieningen aan en een reeks comfort- en zorgdiensten die uw dagelijkse leven heel wat aangenamer maken. Met het oog op levenslang woonplezier in Wilrijk heeft Custombuild voor Brouwerzicht een selectie gemaakt van een tiental appartementen die met minimale ingrepen aangepast kunnen worden aan eventuele toekomstige zorgbehoeften.

Custombuild stelt met plezier voor u een apart budget samen, waarmee u nu enkele zaken kunt voorzien om (later) eenvoudig uw comfort te vergroten.

U kunt opteren voor domotica (of bekabeling voor toekomstige domotica) en via een mobiele app op uw smartphone of tablet uw ‘slimme’ woning aansturen.
Zo regelt u vanop afstand:

·      uw verlichting
·      eventuele rolluiken
·      de ventilatie
·      de centrale verwarming
·      het alarm
·      zelfs de toegang tot uw voordeur.

Ook automatische bewegingsmelding behoort tot de mogelijkheden.

Het ‘Assisted Living’ pakket kan eveneens volgende opties bevatten:

·      een noodoproepsysteem
·      bredere deuren (op maat)
·      terrassen toegankelijk voor een rolstoel
·      gangen aangepast aan de normen voor rolstoelgebruikers
·      verhoogd sanitair
·      verstevigde muren voor handgrepen naast bed, toilet of douche
·      trajectverlichting met bewegingssensoren
·      extra schakelaars
·      extra aansluitingen voor tv of telefoon
·     

In samenwerking met een gerespecteerde zorgpartner biedt Custombuild de bewoners van residentie Brouwerzicht bovendien de mogelijkheid om een beroep te doen op:

·      huishoudelijke hulp
·      thuisverpleging
·      klusjesdiensten
·      de levering van warme maaltijden
·      een kapper
·      pedicure of manicure aan huis
·     

Ook wanneer u nog geen acute zorgbehoefte hebt, is ‘Assisted Living’ een interessante investering in uw toekomst. Custombuild faciliteert met ‘Assisted Living’ een zorgeloos bestaan, met de ondersteuning die u in een woonzorgcentrum ook zou krijgen, maar dan in uw eigen, vertrouwde omgeving. Maak vandaag de keuze voor een optimaal ingericht appartement, zodat u hier nog vele jaren zorgeloos kunt genieten!