We gaan vol vertrouwen voor de volledige 360°

Custombuild staat voor eigentijdse projectontwikkeling, van concept tot realisatie. De focus ligt op toegankelijke woningbouw voor jong en oud(er), met oog voor de noden en de wensen van de toekomstige bewoners. Onze aandacht gaat in het bijzonder naar kwaliteit en leefbaarheid, naar degelijke materialen, hedendaags comfort, huiselijkheid en een gevoel van thuiskomen.

Samen met onze partners creëren we, sinds 2010, bewust haalbare en duurzame nieuwbouwprojecten. Met succes. We zijn trots op onze constante en stabiele groei. Custombuild is ondertussen een vaste waarde op de vastgoedmarkt, voor toekomstige eigenaars zowel als investeerders, in en ver buiten Antwerpen.

Waarom Custombuild

Een woning kopen of investeren in vastgoed doet niemand zomaar. Het is een beslissing die een groot verschil kan maken in het leven en het vermogen van onze klanten. Wij geloven en streven ernaar dat onze nieuwbouwprojecten een positieve impact hebben op het geluksgevoel van de beoogde bewoners. We gaan daarom resoluut en consequent voor kwalitatieve bouwprojecten en klantenbegeleiding van a tot z. We dagen onszelf, onze partners en leveranciers uit om het telkens weer net iets beter te doen.

Hoe pakken we het aan

Elk bouwproces heeft zijn eigen kenmerken. In dat unieke proces is het aan onze klanten om enkele belangrijke keuzes te maken. We beseffen dat niet iedereen zich daarbij comfortabel voelt en daarom bieden we graag onze persoonlijke begeleiding aan, doorheen heel het traject van bij de eerste kennismaking tot na de oplevering. We denken over alles mee, tot in de details. Alleen zo weten we zeker dat de aankoop voor onze klanten een positieve ervaring wordt.

Wat hebben we te bieden

Custombuild ontwikkelt eigentijdse appartementen, residentiële projecten en commerciële ruimtes met een correcte prijs-kwaliteitverhouding. We brengen vernieuwing door duurzaamheid te combineren met actuele normen en waarden. We geven vorm aan een aangename, toekomstgerichte leefomgeving, aan een droom die daardoor uitkomt.

Ons team, dat zijn stuk voor stuk gedreven, dynamische durvers, met een sterke focus op een eindresultaat waarop we, samen met de bewoners, fier kunnen zijn.

 

Sébastien François

“Als zaakvoerder van Custombuild neem ik de algemene leiding voor mijn rekening. Ik doe dat met veel liefde voor het vak en oog voor detail. Dankzij een sterk ontwikkeld ruimtelijk inzicht slaag ik erin ons aanbod goed af te stemmen op de wensen en behoeften van ons doelpubliek, in overleg met de architecten en onze andere partners. Kwaliteit moet altijd bovendrijven, vind ik. Net als klantentevredenheid. Zo zit ik nu eenmaal in elkaar.”

Whitney Ngandu

“Aloha! Ik ben Whitney. Ja, zoals Whitney Houston, maar dan zonder muzikaal talent. Gelukkig heb ik van Moeder Natuur andere skills meegekregen. Zoals administratie, plannen en organiseren. Na meer dan zeven jaar ervaring bij een groot expeditiekantoor was ik op zoek naar een job in een klein en hecht team. Toen botste ik op een vacature bij Custombuild. ‘Thuiskomen’ beloofde hun website en dat was exact het gevoel dat ik had toen ik hier binnenstapte. Iedereen was enthousiast over mijn sollicitatie en ik misschien nog het meest. Sindsdien ondersteun ik de collega’s met de facturatie, het plaatsen van bestellingen, onthaal van bezoekers, brainstormen, eventplanning, verkoop, ... Net als iedereen hier werk ik erg gefocust, maar evengoed maken we graag tijd voor een praatje of grapje tussendoor. Het is fijn werken. De sfeer zit echt goed. En elke ochtend een halfuur fietsen, dat heb ik er graag voor over.”

Kathelijn Elsen

"Half werk? Dat ken ik niet. Ik ben nogal perfectionistisch. Dat helpt wel bij een job als project manager. Mijn rol begint bij de effectieve start van de projectontwikkeling. Ik help om het voortraject in goede banen te leiden. Het is prettig om mee aan de basis te staan van een concept en dat te zien groeien tot een uitvoerbaar project. Verder zorg ik ervoor, als verantwoordelijke voor de klantenopvolging, dat al onze klanten persoonlijk begeleid worden en dat hun woning tot in detail op hun maat wordt afgewerkt. 

Vanaf het eerste sollicitatiegesprek voelde ik dat het goed zat. Hier ga ik de job kunnen doen waar ik al jaren van droom. Ik ben een harde werker, maar tussendoor maak ik graag plezier. En als het met een hapje en een drankje is, dan ben ik zeker van de partij! Is het toeval dat zowat iedereen hier bij Custombuild houdt van gezellig eten en drinken? Ik denk het niet."

Vacatures

Ben jij ook een gedreven, dynamische durver? Met een sterke focus op een eindresultaat om fier op te zijn? Kom dan zeker ons team versterken. 

Momenteel is ons team voltallig, maar spontaan solliciteren kan steeds!

Stuur ons je cv en laat alvast even weten waarom je graag bij ons zou werken: info@custombuild.beTot binnenkort!