We gaan vol vertrouwen voor de volledige 360°

Custombuild staat voor eigentijdse projectontwikkeling, van concept tot realisatie. De focus ligt op toegankelijke woningbouw voor jong en oud(er), met oog voor de noden en de wensen van de toekomstige bewoners. Onze aandacht gaat in het bijzonder naar kwaliteit en leefbaarheid, naar degelijke materialen, hedendaags comfort, huiselijkheid en een gevoel van thuiskomen.

Samen met onze partners creëren we, sinds 2010, bewust haalbare en duurzame nieuwbouwprojecten. Met succes. We zijn trots op onze constante en stabiele groei. Custombuild is ondertussen een vaste waarde op de vastgoedmarkt, voor toekomstige eigenaars zowel als investeerders, in en ver buiten Antwerpen.

Waarom Custombuild
Een woning kopen of investeren in vastgoed doet niemand zomaar. Het is een beslissing die een groot verschil kan maken in het leven en het vermogen van onze klanten. Wij geloven en streven ernaar dat onze nieuwbouwprojecten een positieve impact hebben op het geluksgevoel van de beoogde bewoners. We gaan daarom resoluut en consequent voor kwalitatieve bouwprojecten en klantenbegeleiding van a tot z. We dagen onszelf, onze partners en leveranciers uit om het telkens weer net iets beter te doen.

Hoe pakken we het aan
Elk bouwproces heeft zijn eigen kenmerken. In dat unieke proces is het aan onze klanten om enkele belangrijke keuzes te maken. We beseffen dat niet iedereen zich daarbij comfortabel voelt en daarom bieden we graag onze persoonlijke begeleiding aan, doorheen heel het traject van bij de eerste kennismaking tot na de oplevering. We denken over alles mee, tot in de details. Alleen zo weten we zeker dat de aankoop voor onze klanten een positieve ervaring wordt.

Wat hebben we te bieden
Custombuild ontwikkelt eigentijdse appartementen, residentiële projecten en commerciële ruimtes met een correcte prijs-kwaliteitverhouding. We brengen vernieuwing door duurzaamheid te combineren met actuele normen en waarden. We geven vorm aan een aangename, toekomstgerichte leefomgeving, aan een droom die daardoor uitkomt.

Ons team, dat zijn stuk voor stuk gedreven, dynamische durvers, met een sterke focus op een eindresultaat waarop we, samen met de bewoners, fier kunnen zijn.

 

Sébastien François

“Als medeoprichter en bedrijfsleider van Custombuild neem ik de technische kant van de projectontwikkeling voor mijn rekening. Ik doe dat met veel liefde voor het vak en oog voor detail. Dankzij een sterk ontwikkeld ruimtelijk inzicht slaag ik erin ons aanbod goed af te stemmen op de wensen en de behoeften van ons doelpubliek, in overleg met de architecten en onze andere partners. Kwaliteit moet altijd bovendrijven, vind ik. Net als klantentevredenheid. Zo zit ik nu eenmaal in elkaar en diezelfde drive vond ik bij Philippe. Toen bleek dat we professioneel eenzelfde doel voor ogen hadden, heeft het niet lang geduurd voor Custombuild was geboren. En we hebben wel meer gemeenschappelijke interesses. Skiën, zeilen, wining and dining … Hard werken is niet genoeg. Het leven moet in evenwicht zijn.”

Philippe Lambregts

“Toen Sébastien en ik in 2010 Custombuild oprichtten, werden we door vrienden en conculega’s (niet altijd even subtiel) gewaarschuwd. ‘Den bouw’ zou een harde sector zijn, waar alleen de besten overleven. “Perfect!”, dacht ik toen. Dat is exact wat wij wilden/willen bereiken. Ondertussen zijn we goed bezig. Dat zeggen diezelfde vrienden en dat is fijn. Ik houd me bij Custombuild vooral bezig met de commerciële kant van de projectontwikkeling. Dat was en is nog steeds mijn grote passie. Ook de juridische, financiële en personeelszaken neem ik voor een groot deel op mij. En toch is er nog tijd over voor een prettig privéleven. Ik heb een zalig gezin, ben een fervent zeiler en skiër en ik hou enorm van lekker eten en drinken. Energiek, leergierig en positief ingesteld? Ja, zo kun je mij wel typeren, denk ik.”

Toni Rottiers

“What you see is what you get. Zo ben ik. Enthousiast, leergierig, empathisch, energiek. Ik onderhandel ook graag. Een doorzetter, ja, en babbelen lukt al even aardig. Eerlijk en rechtdoorzee. Het zijn eigenschappen die perfect van pas komen nu ik hier sales manager ben en mee insta voor de marketing en verkoop van onze nieuwbouwprojecten en de juridische afhandeling van de dossiers. Het is niet alleen op professioneel vlak dat ik mensen graag overtuig. Als je over Kaapverdië begint, bijvoorbeeld, dan ben ik niet te stoppen. Daar heb ik echt mijn hart verloren.”

 

Whitney Ngandu

“Aloha! Ik ben Whitney. Ja, zoals Whitney Houston, maar dan zonder muzikaal talent. Gelukkig heb ik van Moeder Natuur andere skills meegekregen. Zoals administratie, plannen en organiseren. Na meer dan zeven jaar ervaring bij een groot expeditiekantoor was ik op zoek naar een job in een klein en hecht team. Toen botste ik op een vacature bij Custombuild. ‘Thuiskomen’ beloofde hun website en dat was exact het gevoel dat ik had toen ik hier binnenstapte. Iedereen was enthousiast over mijn sollicitatie en ik misschien nog het meest. Sindsdien ondersteun ik de collega’s met de facturatie, het plaatsen van bestellingen, onthaal van bezoekers, brainstormen, eventplanning, verkoop, ... Net als iedereen hier werk ik erg gefocust, maar evengoed maken we graag tijd voor een praatje of grapje tussendoor. Het is fijn werken. De sfeer zit echt goed. En elke ochtend een halfuur fietsen, dat heb ik er graag voor over.”

Kathelijn Elsen

"Half werk? Dat ken ik niet. Ik ben nogal perfectionistisch. Dat helpt wel bij een job als project manager. Mijn rol begint bij de effectieve start van de projectontwikkeling. Ik help om het voortraject in goede banen te leiden. Het is prettig om mee aan de basis te staan van een concept en dat te zien groeien tot een uitvoerbaar project. Verder zorg ik ervoor, als verantwoordelijke voor de klantenopvolging, dat al onze klanten persoonlijk begeleid worden en dat hun woning tot in detail op hun maat wordt afgewerkt. 
Vanaf het eerste sollicitatiegesprek voelde ik dat het goed zat. Hier ga ik de job kunnen doen waar ik al jaren van droom. Ik ben een harde werker, maar tussendoor maak ik graag plezier. En als het met een hapje en een drankje is, dan ben ik zeker van de partij! Is het toeval dat zowat iedereen hier bij Custombuild houdt van gezellig eten en drinken? Ik denk het niet."

Jarry Gys

“Toen ik op LinkedIn de vacature voor Project Manager zag, heb ik geen moment getwijfeld. Ik deed al vijf jaar werkvoorbereiding/calculatie van infrastructuurwerken en stilaan werd het tijd voor iets anders. Custombuild leek me de ideale nieuwe werkgever. Projectontwikkeling en residentiële bouw hebben me altijd geboeid. Na ons eerste gesprek was er direct een klik en het voelde goed om de overstap te maken. Ik ben hier nu verantwoordelijk voor de voorbereiding van de werven die opstarten en de opvolging van de werven in uitvoering. Contracteren en aansturen van aannemers en onderaannemers, controle over planning en budgetten, … Soms is mijn job erg hectisch, maar ik doe dit graag. Elke dag is anders. Ik ben blij dat ik voor Custombuild koos. We zijn een hecht team en collegialiteit staat hier hoog in het vaandel. Dat vind ik enorm belangrijk. Het is prettig werken zo.”

Vacatures

Ben jij ook een gedreven, dynamische durver? Met een sterke focus op een eindresultaat om fier op te zijn? Kom dan zeker ons team versterken. 

We zijn op zoek naar een Assistant Project Manager met digitale tekensills

Stuur ons je cv en laat alvast even weten waarom je graag bij ons zou werken: info@custombuild.be

Spontaan solliciteren kan steeds!

Tot binnenkort!