Beleggen in vastgoed? Onze kijk op rendement en huurgarantie.

Custombuild is sinds 2010 een vaste waarde op de vastgoedmarkt. Zowel voor geïnteresseerde eigenaars als voor investeerders. We geven u graag onze visie mee op rendement en de garantie van huurinkomsten.

 

GEWAARBORGDE HUURINKOMSTEN

Onze aandacht gaat in het bijzonder naar kwaliteit en leefbaarheid, naar degelijke materialen en hedendaags comfort. Maar zeker ook naar bereikbaarheid; een goede ligging dus. Voor élk appartement in ál onze projecten. We durven u daarom zonder twijfel beloven dat verhuren makkelijk zal zijn.

 maak een afspraak voor een persoonlijk gesprek

Scroll naar beneden voor meer informatie.

Het Custombuild waarmerk

Heeft een appartement volgens ons de nodige troeven voor een zorgeloze verhuur, dan geven we het een waarmerk mee in de vorm van het Custombuild-logo.

Custombuild Waarmerk

Het cijfer in het logo verwijst naar het potentieel: hoe hoger het cijfer, hoe meer potentieel wij denken dat het appartement heeft als investering. Op die manier informeren we u over de optimale investeringsappartementen in ons aanbod.

Bovendien geven we u in alle vertrouwen voor de door ons geselecteerde appartementen een huuropbrengstgarantie tot 2,5 jaar. Door die garantie geniet u van uw investering vanaf dag 1 na de voorlopige oplevering, ook al heeft u nog geen huurder.

Gegarandeerd rendement

Met plezier berekenen we samen met u de meest haalbare huurprijs voor het appartement dat u als investering koopt. Daarmee bepalen we meteen het rendement dat u mag verwachten.

Kies de investering met het grootste potentieel

Het is belangrijk dat u op voorhand exact weet hoeveel uw vastgoed zal kosten. In België moet u daarbij rekening houden met enkele kosten die bovenop de aankoopprijs komen en dus het potentieel van uw investering mee beïnvloeden: 10% registratierechten, 21% btw, notariskosten en aansluitingskosten voor nutsvoorzieningen.

Maak een realistische rendementsberekening

Bovenop de hierboven beschreven aankoopkosten zijn er ook jaarlijkse kosten verbonden aan een vastgoedinvestering: onroerende voorheffing (het ‘KI’ in de volksmond), kosten voor de syndicus, gemeenschappelijke kosten voor het gebouw en eventuele beheerskosten van de makelaar. Een correcte rendementsberekening houdt daar rekening mee.

Lees meer in onze brochuremaak een afspraak voor een persoonlijk gesprek