Bent u klaar voor een nieuwe start?

Is de beslissing genomen, maar bent u toch een beetje zenuwachtig? Maak u geen zorgen. Wij zijn er voor u.

Elk bouwproces heeft zijn eigen kenmerken. In dat unieke proces is het aan u om enkele belangrijke keuzes te maken en beslissingen te nemen. Om u daarin te ondersteunen, laten we u graag kennismaken met Kathelijn Elsen, die verantwoordelijk is voor de klantenbegeleiding, van a tot z.

Kathelijn zorgt ervoor dat uw woning tot in detail wordt afgewerkt, in overleg met u en daardoor helemaal op maat van uw persoonlijke wensen en behoeften. Dat gebeurt gewoon bij ons op kantoor, in de Heistraat in Wilrijk.

De focus van Custombuild ligt op kwaliteit. We gaan vol vertrouwen voor de volledige 360°. Vanaf het bouwontwerp tot en met de persoonlijke opvolging van onze klanten die we als partners zien.

Kwalitatieve bouwprojecten én kwalitatieve klantenopvolging, voor minder doen we het niet. Alleen zo weten we zeker dat u tevreden zult zijn.

Nog vele jaren zorgeloos genieten

In een appartement gebouwd door Custombuild kunt u zo lang u wenst zelfstandig blijven wonen. We bieden onder de naam ‘Assisted Living’ een optioneel pakket discrete infrastructurele voorzieningen aan en een reeks comfort- en zorgdiensten die uw dagelijkse leven heel wat aangenamer maken.

Custombuild stelt met plezier voor u een apart budget samen, waarmee uw appartement met enkele minimale ingrepen aangepast kan worden aan eventuele toekomstige zorgbehoeften.

Zo kunt u opteren voor domotica met afstandsbediening, infrastructurele aanpassingen voor rolstoelgebruik, de installatie van een noodoproepsysteem, aangepast sanitair en zo meer.  In samenwerking met een gerespecteerde zorgpartner bieden we bovendien de mogelijkheid om een beroep te doen op huishoudelijke hulp, thuisverpleging, klusjesdiensten …

Ook wanneer u nog geen acute zorgbehoefte hebt, is ‘Assisted Living’ een interessante investering in uw toekomst. Custombuild faciliteert met ‘Assisted Living’ een zorgeloos bestaan, met de ondersteuning die u in een woonzorgcentrum ook zou krijgen, maar dan in uw eigen, vertrouwde omgeving. Maak vandaag de keuze voor een optimaal ingericht appartement, zodat u er nog vele jaren zorgeloos kunt genieten!

 

NEEM CONTACT OP MET de klantenbegeleiding