Jean-Baptist
Welkom thuis in Haasdonk

Residentie Jean-Baptist bestaat uit 20 energiezuinige appartementen met 1, 2 of 3 slaapkamers. Het nieuwbouwproject komt op een hoekperceel, zodat sommige appartementen hun voorgevel hebben aan het gezellige Pastoor Verwilghenplein en andere aan de rustige fietsdoorsteek de Peerkenswegel.

De architectuur wordt mooi geïntegreerd in de bestaande omgeving dankzij de juiste combinatie van materialen. Lichtgrijze gevelsteen, elegante zinkpartijen en fijn buitenschrijnwerk geven het project niet enkel een esthetische meerwaarde, maar scoren ook hoog op het vlak van duurzaamheid.

Met enkele vooruitstekende terrassen, een terugwijkende dakverdieping en dakkapellen in de achtergevel krijgt het geheel een ietwat speels en dynamisch karakter. De extensieve groendaken verwijzen subtiel naar de velden verderop.

Comfortabel leven

Residentie Jean-Baptist biedt u al het nodige hedendaags comfort. De afwerking gebeurt met duurzame materialen en bijzondere aandacht voor kwaliteit en leefbaarheid. Energiezuinige verwarming, perfecte isolatie en vooruitstrevende verluchtingstechnieken, het zijn slechts enkele pluspunten van deze ecologisch verantwoorde nieuwbouw.

Graag benadrukken we dat alle appartementen een E-peil van 30 hebben, ofte BEN-30. BEN-gebouwen verbruiken weinig energie voor verwarming, ventilatie, koeling en warm water. Bovendien wordt er overal vloerverwarming voorzien.

Gedeeld plezier is dubbel plezier

Omdat alle bewoners optimaal zouden kunnen genieten van de groene buurt, krijgt Residentie Jean-Baptist 2 elektrische deelfietsen ter beschikking. U mag er gratis gebruik van maken, in overleg met uw buren uiteraard. Platte band? Geen probleem. Er komt een openbare fietspomp langs het fietspad naast het gebouw. Snel, makkelijk en sociaal.

Op deze pagina vindt u een mogelijke fietsroute. We loodsen u graag langs enkele andere van onze nieuwbouwprojecten. Omdat we trots zijn op wat we doen, maar vooral omdat het aangenaam fietsen is. Van Sint-Niklaas over Haasdonk, met de veerboot richting Wilrijk en vanuit Zurenborg langs de Schelde weer terug. Probeer het eens!

Levensloopbestendig wonen

In Residentie Jean-Baptist blijft u zo lang u wenst zelfstandig wonen. Laat ons gerust weten welke aanpassingen u daarvoor wilt laten doen aan uw appartement. 

Onze partners

We hechten er belang aan om samen te werken met ervaren partners die we vertrouwen.

Zo gaven we de opdracht voor het ontwerp van Residentie Jean-Baptist aan Mertens-architecten uit Stabroek. De samenwerking loopt bijzonder vlot. We vinden elkaar vooral in de filosofie dat architectuur gaat over mensen, licht en ruimte.

Een woning kopen doet u niet zomaar. Het is een beslissing die een groot verschil kan maken in uw manier van leven, uw vermogen, uw geluk. Custombuild heeft Immo Selekt ingeschakeld om u te helpen bij deze grote stap. Interesse in Residentie Jean-Baptist? Neem dan contact met hen op.

BENT U KLAAR
VOOR EEN NIEUWE START?

Bent u klaar voor een nieuwe start? Is de beslissing genomen, maar bent u toch een beetje zenuwachtig? Maak u geen zorgen. Wij zijn er voor u.

Elk bouwproces heeft zijn eigen kenmerken en in dat unieke proces is het aan u om enkele belangrijke keuzes te maken en beslissingen te nemen. Om u daarin te ondersteunen, laten we u graag kennismaken met onze collega die verantwoordelijk is voor de klantenbegeleiding.

Over de ontwikkelaar
Custombuild

Custombuild staat voor eigentijdse projectontwikkeling, van concept tot realisatie. De focus ligt op toegankelijke woningbouw voor jong en oud(er), met oog voor de noden en de wensen van de toekomstige bewoners. Onze aandacht gaat in het bijzonder naar kwaliteit en leefbaarheid, naar degelijke materialen, hedendaags comfort, huiselijkheid en een gevoel van thuiskomen.