Welkom
In uw nieuwe thuis

Residentie Jean-Baptist bestaat uit 20 energiezuinige appartementen met 1, 2 of 3 slaapkamers. Er zijn 5 appartementen op het gelijkvloers waarvan 3 met een eigen tuin. Op de eerste en de tweede verdieping bevinden zich telkens 6 appartementen met een privéterras en op de derde verdieping vindt u 3 exclusieve penthouses, elk met een groot terras.

Het nieuwe pand heeft een ondergrondse garage met 20 autostaanplaatsen en 20 bergingen die apart door de bewoners aangekocht kunnen worden. Elke staanplaats biedt de mogelijkheid om een elektrische wagen op te laden. Bovengronds komt er een overdekte fietsenstalling.

Type 1
1-Slaapkamerappartement

Bewoonbare oppervlakte: vanaf 68 m² tot 75 m²
Terrasoppervlakte: vanaf 5 m²

Vanaf € 167.000 (exclusief btw, registratie- en notariskosten)

Type 2
2-Slaapkamerappartement

Bewoonbare oppervlakte: vanaf 82 m² tot 90 m²
Terrasoppervlakte: vanaf 6 m²

Vanaf € 203.000 (exclusief btw, registratie- en notariskosten)

Type 3
3-Slaapkamerappartement

Bewoonbare oppervlakte: 98 m²
Terrasoppervlakte: vanaf 8 m²

Vanaf € 237.000 (exclusief btw, registratie- en notariskosten)

Type 4
Penthouse

Bewoonbare oppervlakte: vanaf 73 m² tot 111 m²
Terrasoppervlakte: tussen 14 m² en 20 m²

Vanaf € 189.000 (exclusief btw, registratie- en notariskosten)

Comfortabel leven

Residentie Jean-Baptist biedt u al het nodige hedendaags comfort. De afwerking gebeurt met duurzame materialen en bijzondere aandacht voor kwaliteit en leefbaarheid. Energiezuinige verwarming, perfecte isolatie en vooruitstrevende verluchtingstechnieken, het zijn slechts enkele pluspunten van deze ecologisch verantwoorde nieuwbouw.

Graag benadrukken we dat alle appartementen een E-peil van 30 hebben, ofte BEN-30. BEN-gebouwen verbruiken weinig energie voor verwarming, ventilatie, koeling en warm water. Bovendien wordt er overal vloerverwarming voorzien.