RESIDENTIE DEN UIL
OPLEVEN IN MOERBEKE

Residentie Den Uil, dat zijn 28 heel ruime, energiezuinige appartementen rond een gezellige, gemeenschappelijke tuin. De appartementen hebben 1, 2 of 3 slaapkamers en een privé terras.

Het project oogt hedendaags en heeft een levendige uitstraling. Visueel-vormelijk is er bewust gekozen voor een beeldbepalende architectuur. Een rustige gevel, met toch voldoende afwisseling: grijze baksteen, buitenschrijnwerk in elegant aluminium, vooruitspringende terrassen en teruggetrokken dakvolumes met donkere gevelbeplating. Verder wordt het karakter van Residentie Den Uil gekenmerkt door de vele raampartijen die zorgen voor een mooie lichtinval en een natuurlijk gevoel van ruimte.

EEN VERRASSEND HOEKGEBOUW
MET DE NODIGE PRIVACY

In de Statiestraat bestaat het gebouw uit drie bouwlagen plus een dieper gelegen dakverdieping. Om de hoek, in de Dorpvaart, komen er in totaal vier bouwlagen waarvan de dakverdieping ook speels inspringt.

Het volledige gebouw is onderkelderd. We voorzien ondergrondse autostaanplaatsen, fietsstalplaatsen, private bergingen, een gemeenschappelijke afvalberging en meterlokalen. Er wordt ook stroom voorzien zodat u eventueel een laadpaal kan plaatsen voor uw elektrische wagen.

Via de liften in elke inkomhal hebben alle appartementen rechtstreeks toegang tot de ondergrondse garage. De inrit bevindt zich in de Statiestraat. Bovengronds komen er extra autostaanplaatsen voor bezoekers en ook fietsstalplaatsen naast elke inkom.

In totaal telt Residentie Den Uil 2 appartementen met 1 slaapkamer, 17 appartementen met 2 slaapkamers, 6 appartementen met 3 slaapkamers en 3 dakappartementen met 3 slaapkamers. Elke woning heeft een privé terras en uitzicht op de gemeenschappelijke tuin die enkel toegankelijk is voor de bewoners.

Zowel in de gemeenschappelijke tuin als in de voortuinen worden diverse streekeigen bomen aangeplant. Op de zijdelingse perceelgrens in de Dorpvaart komt een groenscherm dat de nodige privacy bieden, ook voor de buren.

MODERN COMFORT
EN DUURZAAMHEID

Residentie Den Uil biedt u al het nodige comfort. De afwerking gebeurt met duurzame materialen en bijzondere aandacht voor kwaliteit en leefbaarheid. Zuinige vloerverwarming, perfecte isolatie, vooruitstrevende verluchtingssystemen en toekomstgerichte technische voorzieningen, het zijn slechts enkele pluspunten van deze ecologisch verantwoorde nieuwbouw.

BIJNA-ENERGIENEUTRAAL (BEN)

Graag benadrukken we dat alle appartementen een E30 E-peil hebben, ook wel BEN 30 genoemd. BEN-gebouwen verbruiken weinig energie voor verwarming, ventilatie, koeling en warm water. Er wordt onder andere overal vloerverwarming voorzien die aangesloten is op warmtepompen. En voor de infiltratie van regenwater komt er een wadi op het terrein.

Een bijkomend voordeel van een BEN 30-woning is dat u als eigenaar tijdens de eerste 5 jaar 50% korting krijgt op uw onroerende voorheffing (volgens de geldende regelgeving bij het in druk gaan van deze brochure).

NOG VELE JAREN
ZORGELOOS GENIETEN

In Residentie Den Uil blijft u zo lang u wenst zelfstandig wonen. De gebouwen zijn makkelijk toegankelijk voor andersvaliden.

LEVENSBESTENDIG WONEN

BENT U KLAAR
VOOR EEN NIEUWE START?

Is de beslissing genomen, maar bent u toch een beetje zenuwachtig? Maak u geen zorgen. Elk bouwproces heeft zijn eigen kenmerken en in dat unieke proces zijn er enkele belangrijke keuzes te maken. Om u daarin te ondersteunen, laten we u graag kennismaken met onze collega die verantwoordelijk is voor de klantenbegeleiding.

KLANTENBEGELEIDING, VAN A TOT Z

OVER CUSTOMBUILD

Custombuild staat voor eigentijdse projectontwikkeling, van concept tot realisatie. De focus ligt op toegankelijke woningbouw voor jong en oud(er), met oog voor de noden en wensen van de toekomstige bewoners. Onze aandacht gaat in het bijzonder naar kwaliteit en leefbaarheid, naar degelijke materialen, hedendaags comfort, huiselijkheid en een gevoel van thuiskomen.

MEER OVER ONS

Contacteer ons over dit project

Gegevens worden met de nodige discretie behandeld.