AANGENAAM WONEN

in Moerbeke natuurlijk!

EEN UNIEK PROJECT MET EEN
AANTREKKELIJKE UITSTRALING

Bent u van het Waasland of houdt u van de streek? Dan hoeven we u waarschijnlijk niet uit te leggen waarom Moerbeke een fijne gemeente is. Ze ligt centraal tussen Antwerpen en Gent, met een eigen afrit op de E34, en heeft een opvallend rustgevend karakter. De groene omgeving en de dorpse schaal van het centrum maken van Moerbeke-Waas een bijzonder aangename plek om te wonen.

Op de hoek van de Statiestraat en de Dorpvaart realiseren we een verrassend nieuwbouwproject met 28 moderne appartementen. Samen met de Ledestraat en Collemansbrug vormt deze hoek kruispunt ‘Den Uil’, welbekend bij Moerbekenaars. Sommigen herinneren zich nog Café Den Uil, dat hier in de jaren 1950-1980 gevestigd was.

‘Residentie Den Uil’ past helemaal in de geplande herinrichting van het kruispunt, met nieuwe fietspaden in de Statiestraat, aangepaste voorrangsregels en een grotere verkeersveiligheid. De meergezinswoning zal het eerste opvallende gebouw zijn dat bezoekers van Moerbeke te zien krijgen, de eerste uitnodigende blik op de gemeente voor al wie van de E34 komt.

REEDS 30% VERKOCHT!

CONTACTEER ONZE MAKELAAR

VAN HOYE VASTGOED
laurens@vanhoyevastgoed.be
0471 36 49 78

 

PROJECTOVERZICHT

MEER OVER DE OMGEVING

BEKIJK HET AANBOD

BEKIJK FOTO'S

Contacteer ons over dit project

Gegevens worden met de nodige discretie behandeld.