ZORGELOOS WONEN
IN LEOPOLDSBURG

Residentie Colette staat voor 5 bouwlagen met 38 energiezuinige appartementen en een grote, ondergrondse garage. De appartementen tellen 1, 2 of 3 slaapkamers en een fijn privéterras.

Dankzij de strakke, moderne architectuur gaat het appartementsgebouw moeiteloos op in de buurt. Denk aan lichte gevelsteen, dito metselwerk en antraciet buitenschrijnwerk. Architectonisch betonnen gevelplinten vormen de banden rondom het gebouw en zorgen voor een hedendaagse touch. Ontspannen doe je op jouw ruim privéterras of in de mooie binnentuin. Het resultaat? Een harmonieus totaalplaatje, waar het zorgeloos wonen is!

CENTRAAL GELEGEN
NIEUWBOUWAPPARTEMENTEN

Je vindt nieuwbouwproject Colette in het gastvrije Leopoldsburg, op de hoek van de Generaal De Krahestraat en de Nicolaylaan. Een ligging om u tegen te zeggen! Je woont op wandelafstand van zowel het centrum als verschillende supermarktketens. De bonus? Het appartementsgebouw ligt vlak bij verschillende invalswegen en op een boogscheut van het station van Leopoldsburg

GEZELLIG
EN GROEN WONEN

In deze gloednieuwe residentie is het niet enkel gezellig, maar ook groen wonen. Op het gelijkvloers loopt een doorsteek naar de binnentuin met gevarieerde groenelementen. Op het domein is ook een waterpartij voorzien. Deze wadi wordt naadloos verweven in de omgeving en vormt een mooi geheel met de rest van de tuin. Hier kom je echt tot rust!

PARKEERPLAATSEN
VOOR AUTO’S EN FIETSEN

In Residentie Colette is het nooit lang zoeken naar een parkeerplaats. In de kelder voorzien we een ruime ondergrondse parking, die toegankelijk is via de Nicolaylaan. We voorzien 38 parkeerplaatsen, waarvan 3 voor mindervaliden en 44 fietsstaanplaatsen.

Bovengronds vind je nog eens 13 extra parkeerplaatsen, waarvan 1 voor mindervaliden, en 75 fietsstaanplaatsen. Ideaal wanneer je familie of vrienden uitnodigt!

Eén plekje wordt exclusief voorbehouden voor autodelen. Dit past 100 % in onze toekomstvisie rond mobiliteit en wonen.

ECOLOGISCH
NIEUWBOUWPROJECT

Residentie Colette is helemaal klaar voor de toekomst. We leggen de ecologische lat hoog en zetten maximaal in op de infiltratie van regenwater in de grond. Concreet? De looppaden in de tuin worden, waar mogelijk, aangelegd met waterdoorlatende materialen. Daarbovenop maken we plaats voor een wadi op het terrein. Hiermee kunnen we regenwater opvangen, zodat het vervolgens langzaam infiltreert in de bodem. Dat komt het grondwaterevenwicht in de natuur alleen maar ten goede!

STUK VOOR STUK
BEN-WONINGEN

Energie is een hot topic, en dat begrijpen we goed. Hoe spelen we hierop in? We garanderen dat alle appartementen een maximaal E-peil van E30 hebben en aan alle EPB-eisen voldoen. Dat doen we bijvoorbeeld door warmtepompen te installeren. Zo verbruiken de nieuwbouwappartementen weinig energie voor verwarming, ventilatie, koeling en warm water. Daarom krijgen ze het label van BEN-woningen, wat staat voor ‘bijna-energieneutraal’.

ONZE
PARTNERS

Samenwerken met ervaren partners die we vertrouwen. Dat vinden we belangrijk!

Voor Residentie Colette gingen we in zee met dbv-architecten, een succesvol architectenbureau uit Hasselt. Het jonge, dynamische team van een dertigtal medewerkers realiseert kwalitatief hoogwaardige projecten in diverse sectoren. Ze bundelen verschillende expertises in een geïntegreerde aanpak die leidt tot frisse, eigentijdse nieuwbouw.

We zijn heel blij met onze keuze voor dbv-architecten. Ze zijn erg gedreven en begrijpen perfect wat wij met Residentie Colette willen bereiken. Een vlotte samenwerking en een sterk partnership.

KLAAR VOOR
EEN NIEUWE START?

Is de beslissing genomen om een appartement aan te kopen, maar ben je toch een beetje nerveus? Maak je geen zorgen. Elk bouwproces heeft zijn eigen kenmerken en in dat unieke proces is het aan jou om enkele belangrijke keuzes te maken. Om je daarin te ondersteunen, laten we je graag kennismaken met onze collega die verantwoordelijk is voor de klantenbegeleiding.

Klantenbegeleiding, van A tot Z

OVER
CUSTOMBUILD

Custombuild staat voor eigentijdse projectontwikkeling, van concept tot realisatie. De focus ligt op toegankelijke woningbouw voor jong en oud(er), met oog voor de noden en wensen van de toekomstige bewoners. Onze aandacht gaat in het bijzonder naar kwaliteit en leefbaarheid, naar degelijke materialen, hedendaags comfort, huiselijkheid en een gevoel van thuiskomen.

Meer over ons

Contacteer ons over dit project

Gegevens worden met de nodige discretie behandeld.