BOUW MEE AAN WADO,

DE KOELSTE PLEK OM TE WONEN EN LEVEN IN PELT.

Wado is niet zomaar een woonproject:
We creëren een groene, bruisende buurt, midden in het centrum van Pelt.

Met een korte enquête van 15 vragen, vragen we omwoners en toekomstige bewoners om advies. Wat vind jij belangrijk? Waarvoor wil jij er terechtkunnen? Hoe kunnen we de site tijdelijk invullen? En vooral: hoe kan Wado ook voor jou een thuishaven worden?

Bouw mee aan Wado

 

Met respect voor het verleden

De school is het ankerpunt waar binnenkort een nieuwe buurt start. Het oudste schoolgebouw uit 1922 blijft bestaan en krijgt een nieuwe functie in het verhaal van Wado. Met de speelplaats als collectief plein met horeca en andere publieke diensten, creëert Wado een plek vol leven. Waar buren afspreken, kinderen opgroeien, en genoten wordt. In een stroomversnelling.

We creëren een groene plek

Wat ooit hard was, ont-hardt Wado: de verharde speelplaatsen worden omgevormd tot groenzones en waterpartijen. Dit autoluwe park verbindt wandel- en fietswegen en maakt het centrum van Pelt weer doorwaadbaar. Zo creëren we meer plek voor groen, voor de buurt, voor water.

Jouw buurt

We zorgen ervoor dat jij je thuis kan voelen en je eigen habitat kan creëren. Of je nu al in de buurt woont of werkt, of naar Pelt trekt voor een nieuwe start: Wado wordt jouw buurt. Dat is hoe projectontwikkelaar Custombuild het liefste werkt, met de noden en wensen van de toekomstige bewoners voorop.

Contacteer ons over dit project

Uw gegevens worden met de nodige discretie behandeld.