RESIDENTIE TASSIJNS
RUST OP EEN STEENWORP VAN HET BRUISENDE LEVEN

Het nieuwbouwproject ligt aan het Pastoor Verwilghenplein, het centrale dorpsplein van Haasdonk, een deelgemeente van Beveren-Waas. Een erg landelijke omgeving, maar vlot bereikbaar via afrit 15a van de E17 of de N70 tussen Beveren en Sint-Niklaas. In vogelvlucht is het Pastoor Verwilghenplein gesitueerd tussen het fort van Haasdonk, een beschermd natuurmonument dat dienst doet als overwinteringsreservaat voor vleermuizen en een van de bekendste parkbossen van Beveren-Waas, Hof Ter Saksen. Met de fiets bent u er, in beide richtingen, op een kwartiertje.

PARK HOF TER SAKSEN

Park Hof Ter Saksen is een cultureel centrum in de openlucht waar regelmatig evenementen en tentoonstellingen worden gehouden. De Beverse Beek naast Hof ter Saksen is een natuurlijke vogelbroedplaats en ook de bossen van Haasdonk waar het Tassijnskruis staat, zijn een oase van rust.

HAASDONK

Op het dorpsplein vindt u een pittoresk gebouw uit de 16de eeuw: het oude gemeentehuis van Haasdonk. Jean Baptiste Tassijns had tijdens de Boerenkrijg zijn bureau in dit gemeentehuis. Sinds 1943 is het gebouw een beschermd monument. In de periode 1991-1992 werd het op historisch correcte wijze gerestaureerd.

Openbaar vervoer, winkels, scholen, recreatie, sportfaciliteiten, natuur en cultuur … Het bevindt zich allemaal op wandelafstand van Residentie Tassijns. U zult snel ingeburgerd zijn in deze bloeiende gemeente en het omliggende Waasland.

Tassijns
Tassijns

Tassijns