Bruisende stad
in het waasland

Genieten van een gezellig terrasje? Heerlijk shoppen? Of even onthaasten in een oase van rust te midden van de stad? Het kan allemaal dankzij de unieke ligging van Hof 17. Binnen het pand geniet u van de ultieme rust en een mooie, groene binnentuin. Eens buiten bevindt u zich instant in het hart van de hoofdstad van het Waasland en komt u meteen terecht in de bruisende binnenstad.

Op wandelafstand van Hof 17 vindt u het Sint-Jozef-klein-seminarie en het gezellige Regentieplein. Daarnaast is Sint-Niklaas gekend voor zijn rijk verenigingsleven, zijn kleurrijke events en zijn fraaie musea.

Wilt u de stad verlaten maar geeft u er de voorkeur aan om niet met de auto te gaan? Geen enkel probleem. Het gebouw is vlot te bereiken met het openbaar vervoer, zowel met de bus als met de trein. Ook kan u zich makkelijk met de fiets verplaatsen en uw fiets veilig parkeren in de ondergrondse berging van het gebouw. Indien u toch graag de auto neemt, kan u uw auto in één van de twee parkeerplaatsen van Hof 17 kwijt, of in de ondergrondse parkeergarage op 50 meter van het gebouw.