GENIETEN VAN EEN BRUISENDE STAD
EN HET OMLIGGENDE GROEN

Genieten van een gezellig terrasje? Heerlijk shoppen? Of even onthaasten in een oase van rust te midden van de vele bosgebieden? Het kan allemaal dankzij de unieke ligging van Residentie Corbie. Rondom het pand geniet u van de ultieme rust in de mooie, groene Brabantse grasvelden en bosgebieden. Eens u Bertem verlaat, bevindt u zich binnen enkele minuten in het hart van Leuven en komt u meteen terecht in de bruisende stad.

 

Het gebied rond Bertem, is in overvloed voorzien van fiets- en wandelroutes en biedt de bewoners een brede waaier aan sport- en ontspanningsmogelijkheden. Zoals bv. tennisclub “Lovanium”, wielerclub “De Wringers”of toneelvereniging “de 4 heemskinderen”. Op 1 van uw ontdekkingstochten door de streek kan u talrijke bezienswaardigheden bezoeken en passeert u ongetwijfeld eens langs het Hof ter Brugge; ook wel gekend als “Het Rattenkasteel” uit de gelijknamige Nero-strip.

BEREIKBAARHEID

Wilt u naar het bruisende Leuven en geeft u er de voorkeur aan om niet met de auto te gaan? Geen enkel probleem. Het gebouw is vlot te bereiken met het openbaar vervoer. Ook kan u zich makkelijk met de fiets verplaatsen en uw fiets veilig parkeren in de ondergrondse berging van het gebouw. Anderzijds bieden de ondergrondse parkeerplaatsen van Residentie Corbie plaats aan 26 auto’s.

project corbie
project corbie

corbie