WONEN IN EEN ART NOUVEAU BUURT
MET EEN JONG KARAKTER

Residentie Argo Navis is gelegen binnen de Singel rond Antwerpen. Het nieuw- en vernieuwbouwproject vormen samen residentie Argo Navis. Met dit project heeft Custombuild een nieuw prestigieus project dat gelegen is aan de Lange van Ruusbroecstraat. Aan de zuidkant van het gebouw vindt u de gezellige Dageraadplaats bijna volledig omzoomd door restaurants en op zonnige dagen één groot terras. Aan de noordzijde situeert zich het Centraal Station van Antwerpen.

U geniet van de rust van een echte “woonbuurt” midden in de stad en met het openbaar vervoer is heel Antwerpen vlot bereikbaar, zonder u zorgen te hoeven maken over parkeergelegenheid. Residentie Argo Navis biedt haar bewoners alle troeven van een uiterst aangename woonomgeving. Het draait natuurlijk ook niet enkel om de buurt, Custombuild zorgt ervoor dat u op een meer kwalitatieve manier kan samenwonen in de stad door het concept van de gemeenschappelijke tuin. Door deze tuin kunnen buren elkaar leren kennen en wordt een ontmoeting in de hal van het gebouw een leuk weerzien. Door een groene plaats te creëren waar mensen dingen samen kunnen doen, ontstaat er een ontspannen sfeer en kan iedereen van jong tot oud genieten van rust en plezier.

MODERN WONEN IN EEN KLASSIEKE BUURT
EEN LEUKE COMBINATIE

Het project bestaat uit 17 woon- en werkeenheden, waarvan 12 appartementen, 3 duplex appartementen en 2 kantoren. Alle appartementen hebben een ruim terras of een tuin. Het interieur biedt de bewoners al het nodige hedendaagse comfort en alles zal afgewerkt zijn volgens de standaarden van morgen zodat u nog vele jaren kan genieten van een moderne woning.

 

De grootte van de appartementen varieert van wooneenheden met 1 slaapkamer (56 m2) tot extra ruime appartementen met 3 slaapkamers (tot 105 m2). Parkeren is mogelijk in één van de autostaanplaatsen van Residentie Argo Navis. Er zijn ook bergingen beschikbaar waar u uw fiets kan stallen. Residentie Argo Navis bestaat uit 3 gebouwen met elk hun eigen toegang.

COMFORTABEL EN GEZELLIG WONEN

In Residentie Argo Navis kunnen 15 gezinnen aangenaam en gezellig wonen. De privacy wordt maximaal behouden. Hierdoor voel je je op elk moment echt thuis. Op bouwtechnisch vlak kijkt Custombuild naar de toekomst. We gebruiken voor onze gebouwen steeds meer nieuwe, betere en milieuvriendelijkere bouwmaterialen.Ook op energetisch vlak kijken we vooruit. Vooruitstrevende verluchtingstechnieken, zuinige verwarming en perfecte isolatie zijn slechtst enkele aandachtspunten waarop Custombuild zich bij een nieuwbouwproject richt.