Residentie Henriette in Leopoldsburg!
We stellen met trots onze deelwagen voor.

 

Afgelopen zaterdag hebben we samen met waarnemend burgemeester Marleen Kauffmann en schepen van ruimtelijke ordening Eric Coenenn, ons nieuw woonproject “Residentie Henriette” in Leopoldsburg officiëel voorgesteldNa de inhuldiging mocht waarnemend burgemeester Marleen Kauffmann een leuke verrassing onthullen: een Renault Zoe, de eerste van 2 elektrische deelwagens die in de gemeente Leopoldsburg zullen rondrijden!

Het is tevens de eerste keer dat een projectontwikkelaar in Leopoldsburg een wagen ter beschikking stelt aan de gemeenschap. 

Zo vervolgt waarnemend burgemeester Marleen Kauffmann: “We zijn zeer opgetogen over dit nieuwe groene project in Leopoldsburg. Niet alleen betreft het een mooie, architecturale parel die het uitzicht in de buurt helemaal gaat optimaliseren. Daarnaast biedt het ook de mogelijkheid aan 38 gezinnen om zich te midden van een magnifiek natuurdomein in een fantastische woonomgeving te settelen. De bewoners mogen bovendien – in samenspraak met Custombuild – kiezen welke voorzieningen zij graag op het domein geïmplementeerd zouden zien: een petanquebaan, een BBQ, schommels in de bomen, een speeltuin voor kinderen, fruitbomen om samen de vruchten van te plukken, een kruidentuin,…Hierdoor kunnen de bewoners ongedwongen samen leven. Een vernieuwend concept binnen de projectontwikkeling. De deelwagen past dan ook prima binnen dit concept van samen leven en delen.”

Custombuild overhandigde een mand vol streekproducten aan waarnemendburgemeester Marleen Kauffmann en schepen van ruimtelijke ordening Eric Coenen, met Kampse borrel, De Soldaat en een doosje Soldatenkoek. Lekkere specialiteiten uit de regio. De Kampse borrel (jenever), De Soldaat (blond bier) en de Soldaatkoeken werden voor de gelegenheid gepresenteerd in een Residentie Henriette-verpakking.

Tot 17.00u werd er na de plechtigheid voor alle geïnteresseerden een uitgebreide infosessie gegeven. Bij een hapje en een drankje kregen de bezoekers meer informatieover het concept en het plan tot realisatie. Eerder deze maand zijn we met de afbraak begonnen.
De graafwerken starten in december van dit jaar. Vanaf januari 2020 vangen de funderingswerken in de kelder aan.